Nycklar

LÄGENHETSNYCKEL
Har du tappat en nyckel och behöver komplettera kontaktar du direkt vår leverantör Nacka Lås & Larm på Värmdövägen 260A (precis vid busshållplats Ektorp C) som ansvariga för föreningens nyckelsystem. Detta innebär att man ej kan kopiera de nycklar vi har hos vanliga nyckel- och skomakare på grund av säkerhetsskäl.
Nacka Lås & Larm på telefon: 08-718 33 50
Den information du ska lämna till dem är:

  • Namn på den som hämtar ut, vilken måste stå skriven på kontraktet av lägenheten
  • Personnummer
  • Mobilnummer
  • Adress och lägenhetsnummer
  • Numret på nyckeln som ska kopieras

Du står själv för kostnad samt hämtning hos dem. Det är endast den person som beställer nyckeln som har rätt att hämta ut den och måste kunna identifiera sig på grund av säkerhetsskäl. Räkna med ett par dagar till max en vecka från att du gjort din beställning till hämtning. Ring och kolla med Nacka Lås & Larm och dubbelchecka att du kan komma och hämta.  Cirkapris per nyckel är 200 kr. De slipar det sista på din nyckel när du kommer till butiken då de ej vill ha dina nycklar liggande i butiken av säkerhetsskäl. Ta även med en av de nycklar som du önskar kopiera så de kan finslipa det sista på plats.

nll-bild-kontakt

ÖVRIGA NYCKLAR
Om du förlorat en nyckel till postfacket kan du kontakta vilken låssmed som helst och be dem göra en kopia. Gäller det en innerdörr kan du också kopiera eller köpa den var som helst. Gäller det en borttappad nyckel till grovsoprummet, som alla hushåll ska ha en uppsättning av, kontaktar du styrelsen enklast genom: styrelsen@brfpalatinen.se.