Nyhetsbrevet

Home / Nyhetsbrevet
Morgontidningar som lämnas utanför porten

Morgontidningar som lämnas utanför porten

Efter problemen med kodlåsen i förra veckan så har morgontidningar inte levererats till alla boende. Styrelsen har varit i kontakt med Pressens Morgontjänst (Premo) och konstaterat att deras kod försvunnit. Detta ska förhoppningsvis vara löst nu så att morgontidningarna levereras imorgon lördag. Trevlig helg!
Läs mer
Kodlås i port 15, 17A, 17B och 19 fungerar inte

Kodlås i port 15, 17A, 17B och 19 fungerar inte

Under gårdagen uppmärksammades att kodlåsen till port 15, 17A, 17B och 19 hade slutat fungera. Det visade sig att en centralenhet slutat fungera. Ärendet är felanmält till fastighetsskötaren och vi återkommer med information när det är löst. Tills dess kan man öppna entrédörren med sin lägenhetsnyckel.
Läs mer
Kontrollera brandvarnare!

Kontrollera brandvarnare!

Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare och det är varje enskild bostadsrättsinnehavares skyldighet att regelbundet kontrollera och säkerställa att brandvarnarna fungerar. Kontrollera brandvarnarna genom att trycka in testknappen och invänta ljudsignalen. Om ingen signal ljuder, byt batteri! Tänk på att många lägenheter har flera brandvarnare. Om din lägenhet saknar brandvarnare - införskaffa det snarast, det är en väldigt billig livförsäkring!
Läs mer