Nyhetsbrevet

Home / Nyhetsbrevet
Kontrollera brandvarnare!

Kontrollera brandvarnare!

Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare och det är varje enskild bostadsrättsinnehavares skyldighet att regelbundet kontrollera och säkerställa att brandvarnarna fungerar. Kontrollera brandvarnarna genom att trycka in testknappen och invänta ljudsignalen. Om ingen signal ljuder, byt batteri! Tänk på att många lägenheter har flera brandvarnare. Om din lägenhet saknar brandvarnare - införskaffa det snarast, det är en väldigt billig livförsäkring!
Läs mer
Ny leverantör av fastighetsstädning

Ny leverantör av fastighetsstädning

Styrelsen har under hösten upphandlat nytt avtal för fastighetsstädning. Ny leverantör är Städade Hem AB, en lokal aktör med huvudkontor i Nacka Forum höghuset och väldigt goda omdömen. Avtalet började gälla i slutet av oktober och styrelsen kommer inom kort sätta upp anslag i portarna med beskrivning av fastighetsstädningen.
Läs mer
Föreningen har nya stadgar!

Föreningen har nya stadgar!

Vid ordinarie föreningsstämma i maj i år godkändes förrförra föreningsstämmans beslut 2017-05-18 att anta nya normalstadgar för bostadsrättsföreningen. Bolagsverket har nu efter lång väntan registrerat de nya stadgarna och de finns nu tillgängliga från föreningens hemsida under Stadgar.
Läs mer
4 stolar bortskänkes

4 stolar bortskänkes

Styrelsen har fyra svarta stolar som blivit över från gästrummet. Dessa bortskänkes till behövande, först till kvarn gäller. Kontakta Camelia på cameliapv@gmail.com för att bestämma tid för upphämtning.
Läs mer
Lås dörren och se till att porten stängs

Lås dörren och se till att porten stängs

Styrelsen har fått information om att ryckts i dörrhandtag men när boende kommer till dörren så finns det ingen där. Detta kan vara inbrottstjuvar som letar efter enkla mål för snabba inbrott. Dessa inbrottstjuvar bryr sig inte alltid om någon är hemma eller ej när de kommer på besök. Det är inte styrelsens mening att skrämma de boende och vi har inget som ytterligare tyder på att det var just inbrottstjuvar som ryckte i handtagen. Dock är det alltid bra att vara extra försiktig, låsa dörren när man är hemma och se till att entréporten går i lås när man kommer hem och går hemifrån.
Läs mer
Nya ordningsregler!

Nya ordningsregler!

Med stöd av bostadsrättslagen och föreningens stadgar har styrelsen för allas trivsel utfärdat ordningsregler. Ordningsreglerna inriktar sig i första hand på boendemiljön med hänsyn till grannar och föreningen, men syftar även att säkerställa fortsatt god ekonomi i föreningen och en fastighet i gott skick! Läs ordningsreglerna här!
Läs mer