Innergården

Gemensam uteplats
För att öka samkväm och lära känna varandra bättre i föreningen har vi en gemensam uteplats som alla kan nyttja. Det finns en dynlåda med sittdynor som du själv tar fram och lägger ner när du kommer och går. Vi kommer att införskaffa ett vindskydd till uteplatsen som både ska ta bort insyn och få lite lä på innergården. Om du är ensam hemma och önskar lite sällskap, kom ut på gården och umgås lite. Vi i styrelsen satsar på att försöka få till en riktigt trevlig stämning i Palatinen, där vi bättre känner varandra, hälsar, hjälper varandra och bedriver grannsamverkan.

Trädgårdsgrupp
Är du intresserad av växter och att pyssla i trädgård? Bli en av oss som ser till att vår innergård hålls snygg och trevlig att vistas på. Vi har en leverantör som för övrigt sköter gräsklippning, bevattning, snöröjning och sopning etc. som vi ska fortsätta att ha tills vidare.
Vi gör omplanteringar, sätter pallkragar med odling av kryddor, enklare grönsaker etc. som alla är välkomna att ta del av.

Vattning
Under sommaren har vi sparat in flera tusen kronor genom att själva vattna gräsmattan och våra rabatter genom inköp av vattenslag och spridare. Vi hjälps åt att vattna och kanske har DU möjlighet att hjälpa till med bevattningen i sommar? Hör av dig till trädgårdsgruppen i så fall genom kontakta styrelsen.

Carita Gillison

Om du önskar ingå i denna grupp vänligen maila till styrelsen@brfpalatien.se för mer information.