Nyhetsbrevet

Test av fjärrvärmenätet 1 februari

Test av fjärrvärmenätet 1 februari

Okategoriserade
Stockholm Exergi har informerat att de kommer utföra tester på en stor del av fjärrvärmenätet i Stockholm den 1 Februari. Testerna förväntas pågå från 08:00 till ca 12:00. Under denna tid kommer värmeuttaget tillfälligt begränsas i föreningens fjärrvärmecentral. Detta görs i syfte att säkra leverans av värme till alla kunder vid en eventuell effektbristsituation. Fjärrvärmeleveransen kan påverkas under testerna, radiatortemperaturen kan tillfälligt sjunka men leveransen av varmvatten kommer inte påverkas.
Läs mer
Extra kärl för kartonger i återvinningsrummet

Extra kärl för kartonger i återvinningsrummet

Okategoriserade
Styrelsen har uppmärksammat önskemål för föreningens medlemmar om ett extra kärl för kartonger då de befintliga kärlen ofta är överfulla. Inom kort kommer det därför ske en ommöblering i återvinningsrummet för kärlen för papper och metall för att möjliggöra ett till stort kärl för kartonger. Håll utkik efter nya skyltar som beskriver vad som ska slängas i respektive kärl. Styrelsen har även beställt extra hämtning av kartonger och sopor i mellandagarna då soprummen förra året snabbt fylldes.
Läs mer
Installation av laddboxar i garaget

Installation av laddboxar i garaget

Okategoriserade
Samfällighetens styrelse har beslutat att installerat laddboxar i alla tre garage med start torsdag 9 december med förhoppning om färdigställande innan julhelgen. Du som har en parkeringsplats där laddbox ska installeras behöver lämna 1,5 meter lucka framför din bil för att underlätta installation. Vänligen se lapp placerad på din bil för mer information! För mer information om laddboxarna, vänligen se Policy för laddboxar. Vill du ställa dig i kö för laddbox, vänligen anmäl dig på Köanmälan parkeringsplats med laddstolpe.
Läs mer
Glad 1:a advent! Kontrollera brandvarnare och tänk på brandrisken!

Glad 1:a advent! Kontrollera brandvarnare och tänk på brandrisken!

Okategoriserade
Styrelsen vill önska alla medlemmar en glad första advent och påminna om brandvarnare! Alla lägenheter är utrustade med brandvarnare och det är varje enskild bostadsrättshavares skyldighet att regelbundet kontrollera och säkerställa att brandvarnare fungerar. Kontrollera brandvarnare genom att trycka in testknappen och invänta ljudsignalen. Om ingen signal ljuder, byt batteri! Kontrollera alla brandvarnare i lägenheten. Tänk även på att släcka levande ljus när ni lämnar rummet och se över sladdar och kontakter på julbelysningen. Läs med på Ljus i juletid på Brandskyddsföreningen. Om din lägenhet saknar brandvarnare - införskaffa det snarast, det är en väldigt billig livförsäkring!
Läs mer
Nyckelbricka fungerar inte till tvättstugan

Nyckelbricka fungerar inte till tvättstugan

Okategoriserade
Styrelsen vill informera om att kortläsaren till tvättstugan i port 13B är trasig och dörren kan därför ej öppnas med nyckelbricka. Använd hushållsnyckel för åtkomst tills dess att låset är åtgärdat. Det går fortfarande att boka tvättstugan utan problem vid bokningstavlan samt via hemsidan här. Felanmälan är gjord till leverantör med förhoppning om snabb lösning.
Läs mer