Inspektion av WAGO-kopplingar

Styrelsen har fått indikationer på att WAGO-kopplingar i kopplingsdosor till badrummen kan vara felaktigt installerade. Detta kommer av uppkomna elfel framför allt i grannföreningen BRF Colosseum. Som en säkerhetsåtgärd har styrelsen därför anlitat en elektriker som kommer besikta kopplingarna och byta ut eventuellt felaktiga kopplingar. Elektrikern kommer från Stjärnströms och kommer legitimera sig vid besöket.

Elen kommer stängas av till badrummen under inspektionen så det är viktigt att inte tvättmaskin eller torktumlare körs under inspektionen.

Inspektionen kommer endast ske tisdagen 24 april mellan 08:00 och 16:30. Vänligen kontakta styrelsen om ni har frågor om bytet!

Om ni inte kan vara hemma denna dag så är det viktigt att ni lämnar nyckel i nyckeltub (se nedan).


Kommentarer

Ett svar till ”Inspektion av WAGO-kopplingar”

  1. Lisbeth Jonth Suojanen

    Bra att det kollas upp. Jag fick kortslutning i väggkontakten första gången jag använde den. Kontakten brann. Skanska bytte bara till ny men kollade inte om ev felkopplat.
    Vi hade även problem med elen 13a och 13 b, en fas var inte inkopplad. Lampornas ljus svajade mesthela tiden. Fixat, tur att inget allvarligt hände. Kan vara bra att kolla övriga elcentraler