Uppdatering om reparationsarbetena i Nacka Forum

Styrelsen har erhållit ny information från Centrumledningen för Nacka Forum gällande de pågående reparationsarbetena i Forumgaraget.

Under vecka 38 kommer det ske brandskyddsmålning i garaget vilket innebär att det kan förekomma lukt. Centrumledningen har installerat luftrenare som ska försöka dra ned på lukten.

Nästa rivningsfas för infart Skvaltan kommer pågå vecka 39 och vecka 40 mellan kl 8-17 vardagar och det är samma typ av rivning som tidigare.

Som tidigare informerat är det viktigt att styrelsen får kännedom om föreningens medlemmar upplever störningar från byggnationer och renoveringar. Utan information kan inte styrelsen agera! Om ni upplever att ni blir störda av renoveringarna så skicka in följande information via Kontakta styrelsen:

 1. Datum och klockslag för störning
  • Om störningen pågår under en tidsperiod, ange mellan vilka klockslag
  • Om störningen skett upprepade gånger, ange alla dagar och (ungefärliga) klockslag
 2. Beskrivning av störningen
  • Ange vilken typ av störning det är t.ex. buller, vibrationer, oljud, bilning o.s.v.
  • Ange var ni upplever störningen, hela lägenheten, i sovrummet, utifrån köksfönstret o.s.v.
  • Beskrivning av störning är ofta kritiskt för att kunna utreda och få till åtgärder


Kommentarer

2 svar till ”Uppdatering om reparationsarbetena i Nacka Forum”

 1. Mogens Didrichsen

  Vi tillbringar mycket tid i lägenheten och kämpar dagligen mot oljudet och utan hörselskydd från bilningen i garaget. Om vi skall hålla ut skulle det vara bra om vi nu kände till den beräknade reparationstiden.

 2. Mogens Didrichsen

  Vi får nu nöja oss med text-tv och trycker radion hårt mot örats hörapparat. Inte särskilt trivsamma stunder och inte oväntat uteblev svaret på tidigare mail. Där fanns ju bara en fråga ?????

Lämna ett svar