Nya ordningsregler!

Med stöd av bostadsrättslagen och föreningens stadgar har styrelsen för allas trivsel utfärdat ordningsregler. Ordningsreglerna inriktar sig i första hand på boendemiljön med hänsyn till grannar och föreningen, men syftar även att säkerställa fortsatt god ekonomi i föreningen och en fastighet i gott skick!

Läs ordningsreglerna här!


Kommentarer

2 svar till ”Nya ordningsregler!”

 1. Hans-Erik Myleus

  Installera en varmvattenpump så sparar vi mycket vatten det slösas mycket vatten för att få varmvatten.Vi måste ju kunna lasta av på lastplatsen när vi varit och handlat samt ur och in lastning av div saker och ting.Man kan tänka att skylta att endast husets boende fås stanna till för in och urlastning .

  1. Oscar Norberg

   Hej Hans-Erik,

   Jag antar att din kommentar om varmvattenpumpen åsyftar uppmaningen att vara sparsam med vattenförbrukningen. Föreningen har en varmvattenpump och uppmaningen gäller att minska vattenförbrukningen eftersom vi betalar för vattnet och elen som krävs för att värma upp vattnet. Gällande lastplatsen så finns det lagar som styr i och urlastning, styrelsen kan bara förtydliga vad som redan gäller.

   Vänligen
   /Oscar