Lås dörren och se till att porten stängs

Styrelsen har fått information om att ryckts i dörrhandtag men när boende kommer till dörren så finns det ingen där. Detta kan vara inbrottstjuvar som letar efter enkla mål för snabba inbrott. Dessa inbrottstjuvar bryr sig inte alltid om någon är hemma eller ej när de kommer på besök.

Det är inte styrelsens mening att skrämma de boende och vi har inget som ytterligare tyder på att det var just inbrottstjuvar som ryckte i handtagen. Dock är det alltid bra att vara extra försiktig, låsa dörren när man är hemma och se till att entréporten går i lås när man kommer hem och går hemifrån.


Kommentarer

Ett svar till ”Lås dörren och se till att porten stängs”

  1. Lisbeth Jonth Suojanen

    Hittar flaskor i trappan emellanåt. Har ibland upplevt som det uppehåller sig ej boende i trapphuset. Idag används även 13 b som genomgång till innergårdens entréer. Inte lätt att veta om det är boende eller besökare. Frågar ofta när jag möter dem men får ofta svar som det har jag inget att göra med.
    Bra att info går ut till boende om denna händelse att det rycks i dörrhandtagen. Har själv upplevt det för ett tag sedan. Man vet aldrig om syftet.